Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:25 pm Předmět: |
|
|
A nerozkrtaná palubka, slušný tapece, řazení pod volantem... |
|
Návrat nahoru |
|
|
bobi-h
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:34 pm Předmět: |
|
|
Kdyby to bylo za litr tak to odvezu sám a ten vnitřek nacpu do kastle co mám z Náměště ta je dobrá,ale holá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
NIRVA !!!!
Herdek šulek, borci vy ste fakt poslední dobou do tupa. Copak nečtete ? NEJNI TAM PLOT ! Tak co furt za litr ? Jakobyste nevěděli, že VRAŽDA NA TYRANU NENÍ ZLOČINEM !!! _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlvA
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 9:57 pm Předmět: |
|
|
Voni tel litr mysleli borcovi s vodtahovkou, pac to asi neumej nastartovat. _________________ Pohrebaky nehnijou, to bys mel vedet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: ne březen 02, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
Podle nedávno objeveného hesla "lepší ve sbírce než na ulici" bych to viděl na případnou rychlou akci |
|
Návrat nahoru |
|
|
Trinom
Založen: 27.2.2008 Příspěvky: 4 Bydliště: / dev / world / czech_rep / strazov
|
Zaslal: po březen 03, 2008 7:21 am Předmět: |
|
|
Já jsem nikde nepsal, že tam není plot. Já jsem psal, že je jen na jednom místě spadlej.
Pokud by někdo skutečně projevil zájem, tak není problém se majitele poptat. Přeci jen dobyvačná výprava není v dnešních dobách moc na místě... |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlvA
|
Zaslal: po březen 03, 2008 6:17 pm Předmět: |
|
|
To bych prave nedelal, ale muzes to zkusit. Dozvis se toto; No ja to tauto zdedil po svym dedeckovi, kterej 40 let vopecovaval v garazi, jezdil s nim akorat v lete, kdyz dedecek umrel, tak se s nim nakou dobu nejezdilo a my sme potrebovali zagarazovat fabii. Ale toho auta se nechci zbavit, protoze se mu tedka chystam postavit garaz, kde na nem budu delat a udelam z nej peknyho veterana, abych s nim moch jezdit na vystavy. Vono totiz ackoliv to bylo uzitkovy auto, tak uz jich moc neni a tudiz je to velice vzacnej kus a kdybych to nahodou mel prodat, tak po 50 000 nepudu. _________________ Pohrebaky nehnijou, to bys mel vedet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mltchoch
Založen: 20.12.2006 Příspěvky: 347 Bydliště: Praha-BZR-vokrys Beroun
|
Zaslal: pá březen 07, 2008 12:14 pm Předmět: |
|
|
Trimorme koupil bych to pouze v pripade ze bys potreboval negrit s trakturkem...ovsem nase zakladna vlastni vozidlo podobneho vzezreni (traktor). ovsem to je pak pro otrlejsi povahy se s tim vydavat na silnice. JUD _________________ BZR-BURANOS AIRES
hnedomormbolstetamutahnidowolšztetlejzmutlej! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Základna
|
Zaslal: čt březen 20, 2008 12:30 am Předmět: |
|
|
Plot spadlej je vlastně žádnej,ne ??? Nebo čtu blbě ???? |
|