Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ovocny
|
Zaslal: st únor 11, 2009 2:54 pm Předmět: Převodka řízení na 1203 |
|
|
Shaním převodku řízení bez vule na trosku rv 1974. Ta moje uz ma vuli jako kormidlo na zaoceanskem parniku Pak shanim jeste nejakou "kosmetiku" a to zachovaly nepopraskany volant a stitek "Skoda 1203" z celni masky... nechapu jak nekdo muze ukrast neco takoveho ale nemozna se stalo skutecnosti. Predem diky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: st únor 11, 2009 3:46 pm Předmět: Re: Převodka řízení na 1203 |
|
|
ovocny napsal: | nechapu jak nekdo muze ukrast neco takoveho |
No třeba právě proto, aby Ti to mohl pak prodat na Aukru (koukám že tam ten nápis zkoušíš vydražit, držím palce). |
|
Návrat nahoru |
|
|
Patrik_Novak adept na RCG
|
Zaslal: st únor 11, 2009 5:52 pm Předmět: |
|
|
neber to !!!!! mnám doma celou novou masku i s tím znakem . chceš ji ? _________________ PVDferdamravenec |
|
Návrat nahoru |
|
|
ovocny
|
Zaslal: st únor 11, 2009 7:57 pm Předmět: |
|
|
No spis jsem to jen zkusil. ten clovek co to drazi koupil posledni dobou kdeco na trosku v podstate za jakoukoli cenu a zase hnat to do silenych castek se me moc nechce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: so únor 14, 2009 7:53 pm Předmět: |
|
|
maska už je doma ??? _________________ PVDferdamravenec |
|
Návrat nahoru |
|
|
ovocny
|
Zaslal: so únor 14, 2009 8:36 pm Předmět: |
|
|
Jeste ne, ja bych napsal. ani me to neprekvapuje pri tempu ceske posty , holt jsou verni svemu heslu "dneska podate, zitra hledate" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sestra 4
|
Zaslal: so únor 14, 2009 9:18 pm Předmět: |
|
|
Ten člověk co to koupil opravdu bere na trosku kde co - neb mu stojí v garáži a např. ten nápis mi taky ukradli... Imho nevědět, že máš zajištěnou masku možná bych se nezúčastnil a na trosku toho z aukra zas tak moc nemam.
Jo a vzhledem k tomu, že budu dávat hřeben (všem renovátorům se vomlouvám, ale asik to tak dopadne), tak bych ti doporučil - zavolej pánovi se Zelenou 1203kou, jestli ti nevykutá - mě se dušoval, že všecko supr supr... Pač mam pocit, že to byla 79ka a tam by snad ještě mohl šneček býti. - jestli to neuděláš ty, tak se mu vozvu já _________________ Š 1200 (zatím držící pohromadě) |
|
Návrat nahoru |
|
|
ovocny
|
Zaslal: so únor 14, 2009 9:49 pm Předmět: |
|
|
panovi jsem volal a netvaril se dvakrat nadsene ze by z toho neco mel vymontovavat. nakonec teda ze mu mam poslat email a ze da vedet kolik by za ni chtel a uz se neozval tak nevim. Docela me taky zarazil tim ze mi nabizel za 3000,- 5 rychlostni prevodovku s kratkym karadanem. predtim to auto nikdo nechtel cele za 3000,- a ted takove zajimave ceny a to z toho uz i nektere veci prodal (zminoval se o plynu). jeste jednou to muzu zkusit a dam vedet jak jsem dopadl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Sestra 4
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:25 am Předmět: |
|
|
Jo uznávám, že ceny nemá zrovinka ideální vzhledem k původní nabídce, ale na druhou stranu se mi opravdu vyplatilo jen jí trošku "ozobat" než pak řešit co s celym autem... _________________ Š 1200 (zatím držící pohromadě) |
|
Návrat nahoru |
|
|
ovocny
|
Zaslal: ne únor 15, 2009 12:45 am Předmět: |
|
|
Tak ja jsem na tom stejne. potrebuju par veci a co pak se zbytkem auta. Trmacet se pro to se me moc nechtelo a pak bych to nejspis musel porezat (na dily by se misto naslo ale na celou kastli fakt ne) a to by byla skoda. Uz jsem mu znova psal jestli dosla adresa a jak to vypada s tou prevodkou (na telefonat uz bylo pozde) tak uvidim jestli da vedet. Pokud ne tak to zkusim jeste poresit prez telefon a dam vedet jestli z nej vypadlo neco kloudneho. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ovocny
|
Zaslal: po únor 16, 2009 12:41 am Předmět: |
|
|
Tak zprava prez aukro bez reakce a nejak jsem se nedozvonil ale zkousel jsem jen chvili nebyl cas.
Jeste me tak napada kdyz se tady v garazich a stodolach valeji takove poklady nemel by nahodou nekdo doma prebytecny bufík ( neboli nezavisle topeni ) ktery by mohl postradat? |
|
Návrat nahoru |
|
|
pajan1203
|
Zaslal: po únor 16, 2009 1:58 am Předmět: |
|
|
a nechtěl by jsi z mojí _________________ Šuknovský výběžek/sever čech jinak skype(pajanov73)ŠKatule 1500LPG |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: pá únor 20, 2009 11:33 pm Předmět: |
|
|
tak tu jednu vyndanou jsem měl dnes v ruce a vypadala že téměř nemá vůli _________________ PVDferdamravenec |
|
Návrat nahoru |
|
|
|