Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rancher
|
Zaslal: út červen 25, 2013 1:12 pm Předmět: |
|
|
To krásný povídání, Kadlátko!Tolik jsem snad toho ani na první jízdě nezažil. Ale taky to bylo napínavý
Jen mi uniká to indiánské jméno.
"Tři zmařené kozy" ?
"Smála se, až ji všechny tři kozy upadly" ? _________________ www.spartaky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
monty
|
Zaslal: ne červen 30, 2013 9:12 pm Předmět: |
|
|
Jsi mě pobavil Kadlátko,ty masochysto jedno |
|
Návrat nahoru |
|
|
posim adept na RCG
|
Zaslal: čt červenec 04, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
AlvA napsal: | Takhle presne vypada stav uplne novy 1203, ja uz to zazil. |
presne som si spomenul na prvú cestu zo Žacléřa na zraz a domov. S tým rozdielom, že mne to auto ani poriadne nešlo - na zraz len so sýtičom (ukážkový zábeh motora) a musel som jazdiť s nedovretými zadnými dverami, ktoré proste nebolo možné od "výroby" zavrieť a ak aj, tak sa za jazdy samovoľne otvorili.
Rezonácie kardanu aké snáď nemá ani vyslúžená V3S...
Ale Ty si s tým poradíš - máš bohaté skúsenosti z praxe. Do zrazu to bude hotové |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kadlátko
Založen: 28.12.2006 Příspěvky: 373 Bydliště: Libušín u Kladna
|
Zaslal: so červenec 06, 2013 10:35 pm Předmět: |
|
|
Tak čúdl u táhel na převodovce nahrazen šestkošroubem se dvěma ubroušenými matkami na kontra utaženýma. Zkušební jízda na trase Rakovník-Nezabudice-Hostinec u Rozvědčíka(zde projeven zájem o vozidlo ze strany opilých i střízlivých vodáků a při odjezdu zvolán pokřik AHÓÓÓJ) a zpět provedena při obsazení čtyřma lidmama a čtyřma rezervama bez závad. Nápis s názvem vozidla též umístěn. Altán, židle zakoupeny. Ha musim zapůjčit digiprojektor. A pak nezbejvá než čekat na pátek. Masochismus projeven krásným úderem do levého spánku od horní části nad dveřmi řidiče při míjení na úzké silnici pod Nezabudicemi při náhlém průjezdu pokleslé krajnice. Sedačka po nasazení opět vypadla z kolejí a při brždění překvapení v podobě náhlého posunu vpřed s krásnou gradací brždění. Asi mejch 110kg nejni na místě. Již teď se těším na další překvapení. Jinak údiv nad schopností žehlit současné díry ve vozovce vlastně nejni nic pohodlnějšího ani v nové produkci, teda kromě úderu do hlavy. _________________ brrrrhhhh a brhhhhhh ,ííííííííííííííí a stojim vo kus dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
|