Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tweetyna
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 2:01 pm Předmět: Blonďatej dotaz |
|
|
Ahoj, neříkám, že to chci udělat, nemám to v plánu, jen mi tou mojí blonďatou (slušné slovo k jinému výrazu) palicí vrtá hlavou reálnost -> jde vyměnit přední čelo 1203ky s hranatejma světlama za čelo s kulatejma? Pokud ano, jsou nějaký komplikace?
Pro rejpaly - ne skutečně to nemám v plánu, jen mě to prostě zajímá, berte to jako dětskej dotaz, kterej jen potřebuje zodpovědět aby měla dušička pokoj _________________ Život je jako louka plná fialek... když se ohneš abys přivoněl, hned tě někdo kopne do prdele... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rancher
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 2:42 pm Předmět: |
|
|
Kdysik jsem na ten samý dotaz dostal odpověď, že se prostě oddělá to "původní" čelo a "jiné" čelo se tam přidělá.
Když jsem ležel pod tou naší a koukal se, zda vyměnit (to samé) čelo za nezmuchlané, ani to není tak nereálná práce. Nějaké ty bodové svary.
Jinými slovy, hlasuju, že to jde a chválím Tě za ten nápad _________________ www.spartaky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
monty
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 4:50 pm Předmět: |
|
|
myslím,že z hranatý do kulatý než z kulatý na hranatý,by asi bylo pracnější,ale furt né tak jako kdyby to člověk chtěl to čelo přehodit celý,žejo |
|
Návrat nahoru |
|
|
Patrik_Novak adept na RCG
|
Zaslal: st říjen 31, 2012 5:21 pm Předmět: |
|
|
kulatý starý nebo nový ? _________________ PVDferdamravenec |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jelen Vážný adept na RCG
|
Zaslal: pá listopad 02, 2012 9:32 pm Předmět: |
|
|
Jo, to mě by spíš zaujal kšilt, ale tohle je taky další level přiblížení se k pramáti, nicméně se asi spokojím s tím, že ta moje troska je novotroska, tak se narodila a tak se v prach již začíná obracet. Asi budu muset nějak zaútočit na korozi. |
|
Návrat nahoru |
|
|
martin.adamek adept na RCG
|
Zaslal: so listopad 03, 2012 12:38 am Předmět: |
|
|
jj, taky je mi trochu lito, ze mam vnitrni kliky ze stodvacy a spol, ale co nadelam... jsou tam, a jsou tam doma... _________________ Martin Adámek |
|
Návrat nahoru |
|
|
|