Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Burák Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 10:04 pm Předmět: |
|
|
Pičovole, na kachli a hlavně SBF optimální. Netetej a dojeď. Sou zas výmluvy tleto. Před pár lety by tě to nezastavilo. _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mltchoch

Založen: 20.12.2006 Příspěvky: 347 Bydliště: Praha-BZR-vokrys Beroun
|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 10:41 pm Předmět: |
|
|
sem z toho uplne ztetlej...tesil sem se na novy rafky...a wono hovno. Ja se fakt poseru...
na misto se zbihaly zíďátka z celejch vrsovic... _________________ BZR-BURANOS AIRES
hnedomormbolstetamutahnidowolšztetlejzmutlej! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Burák Moderátor

|
Zaslal: čt červenec 08, 2010 10:54 pm Předmět: |
|
|
Pičo, a co se stalo? Tak kua netetej, Vyměníš kapotu a blatníky a lterek jak nový, ný _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sestra 6 Vážný adept na RCG

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 7:04 am Předmět: |
|
|
Tuším vadnou zelenou benzínovou hadičku OPTIMIT. Tyhle hadičky by měly být zakázané.  _________________ Sedan1201 1957; Wartburg 353 de Luxe 1970; Wartburg 353Tourist 1973, Renault Scenic Grand 1,9 DCi; ZTS 1203Mde Luxe 1991,2 x JAWA 05, Fávo 135lx.
RIP:Sedan 1201, Wartburg 353-1 a W, Oltcit 11R, Škoda 105L, 2xDacia 1310 a plasťáky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pipos obecní násoska

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 8:20 am Předmět: |
|
|
No je to škoda no ale koukám že naneštěstí to nedopadlo tak špatně. To ti asi vypadla hadička z karbece i s tou trubkou co? _________________ Já mám žízeň že mi to auto už nejede ani do kopce |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mltchoch

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 3:40 pm Předmět: |
|
|
jojo 2 verze bud tak ztetana hadicka a nebo dratek prosluslej u cifky...ale vypada to na tu hadicku, kazdopaddne auto je zmormly...odstavil sem ho na negriště wolšů na Žernofce...jak to vypada s Kachli???Jste na místě? Vecer prosim minutu ticha za taliřek BZR...JUD _________________ BZR-BURANOS AIRES
|
Návrat nahoru |
|
 |
Luboš

|
Zaslal: pá červenec 09, 2010 10:08 pm Předmět: |
|
|
Už jsem taky kdysi zažil požár této škodovky, ale tehdy to dopadlo skoro bez následků, jen zevnitř opálenou kapotou. To začali hasit až požárníci? _________________ Škoda 1203 ROL, 1972 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mltchoch

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 7:18 am Předmět: |
|
|
jojo az pozárníci, na misto prijeli po 2 minutach fizlove z hasicakem , ale rekli brachovi (toto auto ridil bracha) ze to auto hasit nebudou , ze se boji ze vybouchne. Kdyz od nich chtel ten hasicak, tak rekli ze to nejde. No proste jako vzdy: "VB-pomáhat&chránit!!!". Ztetal bych je krumpáčem na negry.JUD _________________ BZR-BURANOS AIRES
|
Návrat nahoru |
|
 |
Pavel V.

Založen: 22.12.2006 Příspěvky: 143 Bydliště: Roudnice nad Labem
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mykesh adept na RCG

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 3:56 pm Předmět: |
|
|
No ja nevim, ja jsem v kazdem starsim aute, a zadomotoru zvlast, hasicak mel pro jistotu po ruce, pac to horelo celkem casto Kazdopadne sice na kachli nebudu ale talirek minutkou ticha uctim. _________________ "Tigr" TAZ 1500 - r.v.: 1995 = R.I.P. (RUST IN PEACE)
Sanita S1203 - r.v.:1984 reinkarnovana do Ocelota r.v.:2000
DVS12-S1203 - r.v.:1972
--------------------------------------------------
*"Mluvici kocourek z Hrusic" |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mltchoch

|
Zaslal: so červenec 10, 2010 7:35 pm Předmět: |
|
|
díky za podporu ztetlinky a uzijte si to.... _________________ BZR-BURANOS AIRES
|
Návrat nahoru |
|
 |
LeDocteur
|
Zaslal: so červenec 10, 2010 11:53 pm Předmět: |
|
|
Jenže ten malej hasičák "pro jistotu" je totálně na piču. Jakmile otevřeš motor, tak plamínky radostně povyskočej a když do nich vycákáš obsah toho spreje, tak je to jako bys šel na hrocha s dvanáctkou brokama. Nemáš absolutní šanci s tím tleto uhasit. Doporučuju vyzkoušet - je to naprosto stejně užitečnej doplněk jako startokábly FILSON z Kauflandu, nebo čínský nůžtičky z lékárničky za dvě kila...
Mute, chytrý kecy stranou - držím pět minut židoticha za zhnětlej talířek, kerej právě pomalu projíždí mezi dvouma ztetle-zwolšlejma betonovejma patkama u brány v nigadamperským negronebi a nikdo, vopakuju - nikdo neřekne ani hovno. SAMO WONG !!! _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mirek 6
Založen: 8.12.2008 Příspěvky: 103 Bydliště: stř. Čechy, u Mělníka
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 11:05 am Předmět: |
|
|
Zajímavý. Táta bez problému malym hasičákem 120ku uhasil. O spreji si zacal mluvit až ty, doktore. A přes startovací kabely za dvě kila jsem já nastartoval léta odstavenou T603.... Na vožení v autě sou teda podle mě dostatečný a to jedno nouzový nastartování daj v pohodě |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Predseda vedoucí tohodle kolchozu

|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 1:00 pm Předmět: |
|
|
Je to tak, doktore - nikdo nemluvil o žádným spreji, sám mám ve dvou autech poctivý kilový práškáče - a neotvírat kapotu, ale jen jí lehce přizvednout a nachcat to tam - to je snad základní poučka, ne?
I když pravda, základní poučky nikdo nedodržuje. Před 14 dnima mi před očima chytla na křižovatce nová 407ka a samozřejmě z ní frajer hned vyskočil a první co bylo, že zvednul kapotu dokořán  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LeDocteur
|
Zaslal: ne červenec 11, 2010 2:52 pm Předmět: |
|
|
No... my těm "poctivejm kilovejm práškáčům" tak nějak jakože říkáme sprej . Zkuste si ho někdy cvičně vystříkat - jakou asi tak tipujete dobu ejakulace ? Já jen mluvím z osobní zkušenosti. Byl jsem svědkem pokusu o uhašení stodvácy tímhle kilovým sprejem. Velmi dobře se s ním hasí elektrika - třeba hořící izolace na káblech. Ale v okamžiku kdy je celej motorovej prostor včetně tlumících výplní, praktických odkládacích kapes se zaolejovanejma hadrama atd. zalískanej benálem, na kterým vesele skotačej plamínky (to že vám hoří v motoru si všimnete zpravidla až když tam hoří jakože docela dost, žeano), to je bohužel jako prdnutí do vysokého lesa, řečeno slovy staré Plivačové. To s mírným přizvednutím kapoty je dobrá teoretická poučka, která v praxi taky úplně moc nefunguje - navíc první reakce je obvykle otevřít to dokořán.
Ale je to jedno. Já jen popsal svoji zkušenost, nikomu nechci brát jeho klidné spaní a hlavně - hlavně doufám, že to nikdo potřebovat nebude.
Ono mimochodem - kua, o čem se to vlastně vůbec bavíme ? Vozidel pro který je tleto fórum určený se to snad netýká, ný ?  _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|