Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Používáte Sedana,Š 1200,1202,Spartaka,Felici,nebo Octavii v denním provozu? |
Ano,je to úplně normální. |
|
23% |
[ 6 ] |
Ano,ale jen v létě. |
|
15% |
[ 4 ] |
Spíše ne. |
|
34% |
[ 9 ] |
V žádném případě. |
|
26% |
[ 7 ] |
|
Celkem hlasů : 26 |
|
Autor |
Zpráva |
Tomáš Matyska
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 3:12 pm Předmět: |
|
|
Andrew napsal: | dvk napsal: | Tomáš M.: Jojojo, můžu jen potvrdit - na výletě v 8 lidech ve složení Š 120 a Octavia Combi mi kamoš na rovině vždycky ujel (5tikvalt), ale v prvním kopci jsem ho zaručeně dojel a předjel.
AlvA: Taky bych rád něco o tom, jak běhá 15ka v kombiku, anžto o vestavbě výhledově uvažuju. |
S tím předjížděním stodvacítek do kopce s Octávií combi to myslíte vážně |
No jistě.Nevim jestli to tam někdo znáte,ale když se jede ze Stříbra(u Tachova) na Plzeň,tak se přímo ze Stříbra vyjíždí do krpálu.Je tam stoupací dvouproud a onehdá,je tomu už pár let,jsme ve čtřech lidech utáhli stodvácu a ještě ke všemu to bylo do zatáčky a jeli jsme po vnější .Dokonce ve 120ce byli jen tři,ale čuměli nejmíň jako čtyři _________________ Škoda Octavia combi,r.v.1967.
36 asfalt trhajících kiloWattů pohánějících zadní nápravu.Řeknete si: "levná kopie BMW M3" ,ale ve skutečnosti je em trojka drahou kopií Octavie. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlvA
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 6:55 pm Předmět: |
|
|
Ja sem onehda stejsnem, kdyz sem tam mel este 12 motor 120 ujel na dalnici a pak sem na nej musel cekat u benzinky a kdyz prijel tak votevrel v zadu kufr a lil do toho vodu. Ale je mozny, ze tam mel nakou zavadu, protoze mel jednak motor v kufru a este k tomu makrivo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Tomáš Matyska
|
Zaslal: pá únor 23, 2007 7:33 pm Předmět: |
|
|
AlvA napsal: | ...mel jednak motor v kufru a este k tomu makrivo. |
_________________ Škoda Octavia combi,r.v.1967.
36 asfalt trhajících kiloWattů pohánějících zadní nápravu.Řeknete si: "levná kopie BMW M3" ,ale ve skutečnosti je em trojka drahou kopií Octavie. |
|
Návrat nahoru |
|
|
mltchoch
Založen: 20.12.2006 Příspěvky: 347 Bydliště: Praha-BZR-vokrys Beroun
|
Zaslal: so únor 24, 2007 10:00 am Předmět: BZR |
|
|
jasne mame karky v dennim uziti krome par prosolenejch mesicu,kdy to mame namutly v hnetostodulkach.....
Co se tyce spotreby nejak sme to nezkoumali a le troufnu si rict bajwočko 7 litriku.MUT _________________ BZR-BURANOS AIRES
hnedomormbolstetamutahnidowolšztetlejzmutlej! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Hanusak
Založen: 16.1.2007 Příspěvky: 24 Bydliště: Uhlířské Janovice
|
Zaslal: ne únor 25, 2007 10:23 pm Předmět: Cukání spojky |
|
|
Vlétě jsem byl na seřízení geometrie. A když jsem najížděl a sjížděl z rampy, tak mi pak ten starej servismen povídá, " chtělo y to vyměnit silentbloky pod motorem. Budou asik v prdeli, poáž ti to při rozjezdu cuká jak sviňa co? " snažil jsem se mu vnutit teorii o rozeštelovaný spojce a on říkal, že to spojka sice dělá, ale že to stejně nepomůže, že budu muset vyměnit ty silentbloky. Nechtělo se mi tomu moc věřit, ale zkusil jsem to. oba jsem je měl v prdeli. Jeden dokonce úplně rozpadlej. A světe div se, od tý doby mám pokoj !! Teď už to sem tam cukne asi jenom kvůli tý rozeštelovaný spojce, ale jinak paráda, jako jiný auto ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|