Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kounect
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 8:03 am Předmět: |
|
|
Hííí tak jsem tam ještě jednou koukal na ČPP stránky a je tam skutečně :
historické vozidlo ( vozidla se zvláštní RZ nebo klubovou atestací )
Maj to i tam špatně
Jinak ta správná kolonka je :
starší vozidlo ( vyrobené do roku 1970 včetně ) _________________ 1202 STW 1962
Octavia 1963
Brouk 1977 |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
Nojo, pojišŤovna, myslim, že by třeba Předseda moh referovat _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: čt březen 27, 2008 12:21 pm Předmět: |
|
|
no to ne, promblémy já mam jenom s ČP. Naopak s ČPP zatim jenom spokojenost. |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: st červen 11, 2008 1:43 pm Předmět: |
|
|
doporučuju k přečtení: http://www.autoweb.cz/pravni-poradna-bezplatna/novela-zakona-o-povinnem-ruceni-bic-na-neplatice/15086
čili ten kdo má auto ve vakuu mezipřevodu, měl by ho pojistit...
doufejme, že nezruší "sezónní" pojištění, jinak platit natvrdo pojistku u všech vozidel o který nechci přijít, nebo tahat ob dva roky čísla z depozitu /který u toho mezipřevodu není možný.../ to by bylo..
Zajímavá bude situace, kdy dejme tomu v roce 2015 kdosi najde ve stodole pod senem zachovalýho fichtla, na kterém přestal dědáček jezdit v roce 2000, kdy mu doktor sebral řidičák, zajde za majitelem do domova důchodců a stroj přehlásí.. teda přehlásí, ale po vysolení 44000 Kč.. Doklady "nezatížené" horentní sumou se stanou nedostatkovým zbožím..
nebo jsem špatnej prorok, nasranost mi zatemnila mozek, já na tyhle právnický řečičky nikdy nebyl _________________ budoucnost patří aluminiu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|