Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: čt leden 11, 2007 8:15 am Předmět: Registrace do fóra |
|
|
AlvA-198 napsal: | Predem bych chtel upozornit, ze pro neuspesnou registraci nestaci mit priponu v mailu com, ale treba i seznam.cz, goo.cz, az teprve po zapujceni mailove adresy od jisteho nejmenovaneho radia ( http://rbh.czechian.net ) ,kery ma mail na cetrumu mi dorazil registracni mail a ja se mohl prihlasit. Cili pokusy s cisly ALvA mensim nez 198 jsou nefunkcni. |
Stačilo poslat mi třeba mail. Registrace přes seznam.cz samozřejmě normálně funguje, jakož i další .cz koncovky. Jestli chceš, můžu Ti v profilu upravit údaje (mail atd.) podle přání (platí i pro ostatní), klidně Ti tam dát i mail s koncovkou .com. Je to zakázaný jenom pro automatickou registraci, dodatečná administrátorská změna je povolená. Pokud někdo má nějaký podobný přání, napište mi SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mistr Vlada
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 7:15 am Předmět: Taky jsem se zaregistroval k Přecedovy. |
|
|
Tak, poprvé jsem něco píšu.
Naposledy upravil Mistr Vlada dne čt prosinec 17, 2009 10:25 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 11:24 am Předmět: Re: Taky jsem se zaregistroval k Přecedovy. |
|
|
Mistr Vlada napsal: | Tak, poprvé jsem něco píšu. Tohle jsou moje první věty na těchto strínkách. To jsem jednou na svich stránkách si kliknul na odkaz ( http://www.skoda1960octavia.estranky.cz/stranka/odkazy ) a začal jsem se tímto webem pořádně probírat. No tedy celkem Brutální řozřezat tři STW. |
To ne, STW jsme zlikvidovali jenom dvě, třetí rozřezal Pavel a to už mi dávno nepatřilo. To víš, když je někdo nepoučitelnej a pořídí si třikrát po sobě shnilej vrak, kterej taktak drží pohromadě... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 11:12 pm Předmět: |
|
|
A dál? _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|