Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:05 pm Předmět: TAZ svody |
|
|
Vyrvěte někdo dobrý vejfukový paroží na patnáctku TAZ.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Patrik_Novak adept na RCG
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 7:16 pm Předmět: |
|
|
jo vyrvat můžu jenže je prasklý , takže vlastně nic _________________ PVDferdamravenec |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.karel Moderátor
|
Zaslal: čt březen 24, 2011 8:34 pm Předmět: |
|
|
Mám... napíšu ti. _________________ Až tvé tělo dodýchá,
až dožiješ svých dní,
tak i k tobě přispěchá,
má 1203 pohřební... |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.karel Moderátor
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:51 am Předmět: |
|
|
Odpoledne je mas v Prahee. _________________ Až tvé tělo dodýchá,
až dožiješ svých dní,
tak i k tobě přispěchá,
má 1203 pohřební... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 11:14 am Předmět: |
|
|
Super, tak je přijed vyměnit _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 6:38 pm Předmět: |
|
|
Děkujeme j.karlovi za ochotu a rychlé dodání, bohužel jsme na tom však našli taky prasklinu, takže poptávka trvá. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlvA
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:17 pm Předmět: |
|
|
Ta prasklina je svisla nebo vororovna? Svisla vetsinou nevadi. _________________ Pohrebaky nehnijou, to bys mel vedet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 8:43 pm Předmět: |
|
|
Jinak prasklina se dá přinejhorším zavařit. Kupodivu i doma a vobyčejnou trafosvářečkou. Chce to jen speciální elektrodu. Já jich pár dostal vod strejčka, kterej to ukrad, takže vůbec nevím co stojej - možná je jedna dražší než celý puntrobí - ale sám se svejma volšovejma prackama a lowendovým invertórem sem úspěšně přivařil urvanej kus příruby na litinový puntrobí z drabanta.
A vono vůbec, vejfukový puntrobí snad nevadí, ne ? Tudma leze už jen to, co svou prácu udělalo a tudíž ať si to leze kudyma chce . Jako byste nepamatovali na Pavlíkův dražetickej workshop zprovozňování spartaka, kde nebyl vejfuk vůbec. _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlvA
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:08 pm Předmět: |
|
|
Me by jenom zajimalo vo kolik se zvetsil hluk, kdyz ta priruba upadla. _________________ Pohrebaky nehnijou, to bys mel vedet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 9:20 pm Předmět: |
|
|
Máš pravdu, neznatelně...
To je prostě vlastnost drabanta, že sluch a čich se jako diagnostické přístroje nedají použít.
Jenom mě pořád nějak pálily voči a nevěděl sem proč. Po čase sem zjistil, že je to zplodinama, co dou do kabiny (díky konstrukčnímu řešení teplovzdušného topení, které navrhoval ing. Dachau) a kerý prej sou jedovatý a tak sem to musel začít řešit... _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: pá březen 25, 2011 10:12 pm Předmět: |
|
|
Todle má zvuk jako WRC. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: so březen 26, 2011 7:42 pm Předmět: |
|
|
Ty vole, jako, v tej plechovej krabici to byl docela zážitek. Rambajs je opravdu, kupodivu větší. Jsem sice rád, ale absolutně nechápu policejní hlídku, která mne bez povšimnutí nechala projet a dál prudila frajera v novym Tranzitu _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.karel Moderátor
|
Zaslal: so březen 26, 2011 7:52 pm Předmět: |
|
|
Přeci nebudou stavět ikonu znázorňující stav českého zdravotnictví uprostřed akce.
Nebo si chtěli ušetřit práci s vyplňováním tolika bločků... _________________ Až tvé tělo dodýchá,
až dožiješ svých dní,
tak i k tobě přispěchá,
má 1203 pohřební... |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: so březen 26, 2011 9:02 pm Předmět: |
|
|
Napadlo mi nirva, když teď doktoři na chvílu dali pokoj, že bude ten vergl bezprizorní. Věděl bych jak elegantně zabít několik much jednou ranou. Začínaj totiž řvát cajti. A tak bych to přebarvil napůl Policie a napůl VB a nabíd bych to jejich vodborářskejm bossům. Nejen že by to hodilo nákej gulden za honorář, ale navíc i kdybys jel nalitej jak tálinskej rybník v jednosměru v protisměrce, s deseti lidmama, bez papírů a bez technický se zhasnutejma světlama a dvěma mobilama v každý ruce jeden, tak tě žádná hlídka, která nechce bejt za bandu vyvrhelskejch stávkokazů nezastaví, . _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: so březen 26, 2011 9:10 pm Předmět: |
|
|
To už mi psali před měsícem. Na dotaz, jak Ina funguje, napsali, že dobře a že ji budou asi přemalovávat na hasičák
Ovšem, cajti mužou řvát a hrozit odchcodem, ale jsem zvědav, kdo by na ně byl kde jinde zvědavej _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|