Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LeDocteur
|
Zaslal: st květen 19, 2021 8:36 pm Předmět: Volant na zahraniční trosku |
|
|
Hoší vole, tady je tak mrtvo že počítám ani nikomu nebude vadit, když poptám něco neškodovkotroskového...
Sháním volant na Transita - rok 1995-2000 s airbagem, kterej tam bejt nemusí. Překvapivě ho sháním už vc jak rok a nikde nejsou. Všechny tranzity na vrakáčích jsou bez volantu.
Na stavu (teda pokud nebude přímo zlomenej či přejetej parním válcem) mi nák moc nezáleží - chcuk ho na obšití. Jde mi o to, že když sundám ten svůj a pošlu ho kožedělníkovi, tak zákonitě za dva dny umře, vezme si ho sebou do hrobu a já minimálně rok nebudu moct nikam jet, bo to nejni tesla, aby to řídilo samo a jeho bába bude mít blbý hemzy, když budu chcít borca exhumovat.
Informaci vedoucí k dopadení inkriminovaného dílu odměním rumem jihoamerického typu. _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
T505
|
Zaslal: so květen 22, 2021 7:01 am Předmět: |
|
|
Zdar je to tady nějaký přichcíplý, nicméně jeden známý by nějakej volant na Tranzita mít měl, nejlépe vyfotit a popsat na jakýho Transita. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: ne květen 23, 2021 11:01 am Předmět: |
|
|
rok 95-00, transit Mk. V (ta pětka ale není směroplatná, v různejch zemích se to počítá jinak - někde jen generace, jinde i facelifty). Je to typ kerýmu se říká "smile" podle přední tlamy.
Volant byly jen dva druhy - s baťohem a bez, já potřebuju s baťohem (typ s baťohem, samotnej airbag tam bejt nemusí). Libovolnej i okruchtanej stav.
_________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
T505
|
Zaslal: ne květen 23, 2021 1:39 pm Předmět: |
|
|
Našel se takovej, s bagem se možná najde taky
|
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: po květen 24, 2021 9:43 am Předmět: |
|
|
Bomba !
Já sice mám s airvakem a chcuk ho tam určitě nechat, takže airvakovej by byl lepší - nicméně když nad tím přemejšlím, tak je to vlastně uzenka, bo jak jsem psal, ten stávající si chcu nechat obšít koží (ne snad z touhy po selském tuzingu, nýbrž proto, že obvod je okruchtán stejně jak u tohoto na fotce a je to nepříjemné na řízení) a náhradu sháním jen proto, abych v mezičase mohl tranzitem pohybovat. A na to přece airvak já hlupák co ? Na to přece airvak já hlupák nepotřebuju.
Takže určitě bych bral tuleten ! _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|