Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LeDocteur
|
Zaslal: pá červen 03, 2011 5:53 pm Předmět: Říčany |
|
|
Máme někoho v Říčanech ? Krzeva případného vyvednutí aukromormu ? _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: so červen 04, 2011 4:42 am Předmět: |
|
|
No ne, jen sem se ptal, nemusí být hnedka zle ! _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.karel Moderátor
|
Zaslal: so červen 04, 2011 11:24 am Předmět: |
|
|
Kdy a jak je to velký? Mám tam kamaráda. _________________ Až tvé tělo dodýchá,
až dožiješ svých dní,
tak i k tobě přispěchá,
má 1203 pohřební... |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: so červen 04, 2011 2:44 pm Předmět: |
|
|
Kdy...slíbil jsem do 14 dnů. A jak je to velký ? No, představ si takovou tu šílenou dřevěnou kisnu s kroutítkama venku a lampama vevnitř, co se ti půl roku válela v pokojíčku. Tak zhruba něco tak stejně velkýho. Vlastně úplně stejně velkýho. Vlastně když nad tím přemejšlím, tak je to úplně ta samá věc. Akorát že to u tebe byla Tesla 4002 a tohle je Tesla 4001
No né, já si tam kdyžtak udělám vejlet, jakože... _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Čezeta
|
Zaslal: po červen 06, 2011 8:35 am Předmět: |
|
|
Což o to Říčanama projíždim často, takže nejni problém kdykoli téměř cokoli vyzvednout. Jenom je problém s dalším článkem přepravního řetězce. Obávám se že na krysočinu pojedu až v srpnu nebo září. Ani kachli letos nezvládám. Ale třeba by se našlo nějaký vozidlo na vytížení. |
|
Návrat nahoru |
|
|
j.karel Moderátor
|
Zaslal: po červen 06, 2011 8:54 am Předmět: |
|
|
Vyzvedni, doval do Podolí a já to zase přehodím ČVUŤáckou dekou a dám na to kytky. Na Kachli jedu. _________________ Až tvé tělo dodýchá,
až dožiješ svých dní,
tak i k tobě přispěchá,
má 1203 pohřební... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Čezeta
|
Zaslal: po červen 06, 2011 4:03 pm Předmět: |
|
|
Tak to nejni jak jsem psal problem, jen musí pantáta dovalit souřadnice. Třeba do PM nebo emailu. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: út červen 07, 2011 2:45 pm Předmět: |
|
|
dik hosi, akce snad pada - prepustil sem to dalsimu v poradi. Su ve spitale, tak su trochu komunikacne omezenej.
Vona stejne tleta mela uz vymenenou obrazovku (dobovej tuning), tak me to az tak nemrzi. Neni vsem dnum konec a jeste vasich kufru, posteli a kztek vyuziju, nebojte ! _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|