Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LeDocteur
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 7:24 pm Předmět: Slavkov 07 |
|
|
A co takhle si tak trochu Slavkovnout ? Oldtimer Festival je ať už chceme nebo nechceme asi nejlepším každoročním srazem u nás a i když je poněkud "snobácký" a určený především pro PRAVÉ VETERÁNISTY, má některá neopomenutelná pozitiva. Sobotní ranní megaburza, možnost vidět pohromadě většinu krutoverglů a klasik kárů a v neposlední řadě (no spíše v první řadě) - vstup a vjezd zdarma. Mě to letos po dvouleté absenci konečně snad vyjde, chystá se i uherskobrodská sekce, zajisté nebude chybět ani Arnie...
Tak co, klucí pražští ? Neříkám, že Vás tam mister Gomola pustí s Bohnickou Kráskou, ale třeba taková Simca Combi (nevařící) by mohla být zajímavým zpestřením exposice...
Ňá ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 7:36 pm Předmět: |
|
|
To je právě to, zatim vařící. Jako jel bych, jenže mám v sobotu večír třídní sraz, tzn tak ve 3 z tama. Když uvidim, že je ten morm spolehlivaj, pročby jako ne. Přemejšlel jsem i jakože o Hradci, tak nevim. Možná zpuchnu dom. Co my víme, co bude za 14 dnů.
A jo, to bude pro kluky pražský, tak nic, no _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: čt červen 07, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
No vono dýl jak do tří tam stejnak žádná sranda nejni.
No, je to pro kluky praský. Ale ti se tradičně pokaždý jen vozí a čekaj, kerá pimpa z Berouna je veme na socku... |
|
Návrat nahoru |
|
|
RomanS
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 10:27 am Předmět: |
|
|
Ja se teda pomalu presunuju mezi veteranisty verbalni, ale rekni mi jednu vec. Jak muzou byt krutovergle a klasik kary kdesik v asijky stepi, kdyz se vykvet pravovernych setka v CESKEM raji se skvosty z produkce firem Cadillac, Bugatti nebo Amilcar? O avizovane vyjizdce po podvecerni rosou zvlhlych lukach a lesich plne obsazenym Zundappem (sahara) se snad ani nerozvedu, takze nejaka homola gomola je pro decka, to snad uznas, no ny? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 10:41 am Předmět: |
|
|
Nicht tetten, kameraden !!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
TomSek
|
Zaslal: pá červen 08, 2007 12:06 pm Předmět: |
|
|
hele, plešoune, jak jsi to myslel s tou asijskou stepí, há ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Základna
|
Zaslal: út červen 12, 2007 10:59 pm Předmět: |
|
|
Mähren, dass ist ein g o m o l e n m o r m !!!!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: st červen 13, 2007 6:16 am Předmět: |
|
|
Und der ganze tschechische sedanklub ist eine simulanten bande ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kadlátko
Založen: 28.12.2006 Příspěvky: 373 Bydliště: Libušín u Kladna
|
Zaslal: st červen 13, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
Ja ja wolksvá gen _________________ brrrrhhhh a brhhhhhh ,ííííííííííííííí a stojim vo kus dál |
|
Návrat nahoru |
|
|
9Tr
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 12:28 pm Předmět: |
|
|
A dáte mu klistýr a chinin. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš, s ňákým anarchistickým bohémem, rudým bolševickým nokem!
Сегодня, завтра, Шкода.Tatra-lid, Škoda-lidi |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: čt červen 14, 2007 4:41 pm Předmět: |
|
|
To si tam pan Gomola připustí vergle československé poválečné produkce..? _________________ budoucnost patří aluminiu |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 8:33 am Předmět: |
|
|
Kdo tam jede s verglama čs poválečné produkce ?
Ale i kdyby tam jely, pan Gomola je tam pustí, pokud budou v dobrém technickém a estetickém stavu.
Ono, já se pana Gomoly musím zastat. Nehodnotím-li jeho mírně řečeno odbornou rozpačitost (pramenící patrně ze snahy o co nejširší záběr), tak ho musím v jedné věci pochválit - Slavkov je prostě prvotřídní kus práce. Už jen to, že se tam neplatí startovné. Kdyby chtěl a dal vstup třeba dvě kila, tak na tom vymlátí desetitisíce a stejně tam lidi pojedou. Ale on zase není až takový zlatokop. Organizace je tam perfektní, prostředí výborné, vergle libové. Nemusím ho mít rád, v plno věcech s ním nemusím souhlasit, ale za Slavkov - klobouk dolů... |
|
Návrat nahoru |
|
|
JirKa
|
Zaslal: pá červen 15, 2007 1:46 pm Předmět: |
|
|
Pochopil jsem to správně, že kdo tam přijede ve starším verglu, nebude muset potupně parkovat mezi soudobými auty návštěvníků a bude vpuštěn mezi ty echt?
Slavkov je podle všeho parádní akce, doufám, že mi to letos vyjde _________________ budoucnost patří aluminiu |
|
Návrat nahoru |
|
|
|