Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Jan Skalický
|
Zaslal: po září 14, 2009 8:08 pm Předmět: tapec na stejšně |
|
|
Dělám novej tapec na stejšnu a nevim si rady. Na starym stejšnu mám tapecír ve složení sololit-molitan-koženka a na tom co jsem sundal z tohohle stejšna je to přilepený rovnou na sololitu. Ještě něco, zadní podběhy jsou potažené takovym silnějším igelitem v barvě slonové kosti a je to napálené štětkou na hnědo. Na těch podbězích nejsou západky zadního sedadla a nad levým zadním světlem ve směru jízdy (vevnitř blatníku) je navařenej koousek trubky o průměru tak tři cm a trčí skrz tapec ven. Začínám pojímat podezření, že to je přebastlená sanita. Jo zadních bočních dveřích je klika se zámkem stejná jako u řidiče.
Apropo, lampička s křížkem je na střeše chycená jak? Uprostřed střechy tak dvacet čísel nad čelním sklem je takovej neznatelnej dolík v laku velikosti asi osmičky šroubu. Pro dnešek stačí ne? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: út září 15, 2009 6:40 am Předmět: |
|
|
Jo, je to přebastlená sanita a kaplička je ke střeše chycená třema šroubama skrz. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Skalický
|
Zaslal: út září 15, 2009 5:53 pm Předmět: |
|
|
No to by mi až zas tak nevadilo. Jsou to jedinné pozůstatky sanity, které odstraním snadno. Ty podběhy už potahnu taky koženkou, bo už jí mám koupenou. Ale jak s tím tapecem? Molitan nebo ne? Zase si říkám, že když ho tam dám, bude to fungovat jako houba a zase se ten sololit zkroutí. No teď předsedo raď |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st září 16, 2009 6:02 am Předmět: |
|
|
Tak že jo, ono je to logický - sanitka neměla žádnou výplň pod tapecírem, protože se uvnitř myla tak, že se auto postavilo čumákem do kopce a vzadu se to celý vystříkalo hadicí. Molitan by basáknul vodou. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Skalický
|
Zaslal: st září 16, 2009 8:54 am Předmět: |
|
|
Okí, má tam ten molitan význam? Třeba z hlediska hluku? Dát či nedat, toť otázka. Ale asi tam nalepím miralon a hotovo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st září 16, 2009 9:37 am Předmět: |
|
|
Řešíš hluk v hajtře a myslíš že ti pomůže molitan pod tapecem vzadu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Skalický
|
Zaslal: st září 16, 2009 12:02 pm Předmět: |
|
|
Přecedo nésu trotl. Já myslel tapecy na dveřích a levém boku. Zadek je jasnej. No ní? |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st září 16, 2009 1:40 pm Předmět: |
|
|
Vono to máš fuk, jestli z 980 decibel uděláš 979. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Skalický
|
Zaslal: st září 16, 2009 7:30 pm Předmět: |
|
|
Máš recht. Pokud ten miralon někde doma vyštrachám, dám ho tam. Jinak na to kálim. Jen by mě zajímalo, jestli tam v originále má ten molitan bejt nebo ni. Ale to už se asi nedozvím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: st září 16, 2009 8:22 pm Předmět: |
|
|
Já měl stejšnů několik a každej do měl jinak. První byla Pusinka, ta měla červený koženkový tapece, jen natažený na tom sololitu. Druhej byl lomničák, ten měl tapecíra z nějaký černý jakoby gumy, profilovaný různýma drážkama. Tam pod tím nějaký polstr byl, nevím jestli tenoučký molitan, nebo prostě byla tlustší ta guma, každopádně to bylo na omak měkčí. A poslední byl Hrášek a ten měl tapecíra z hnědý koženky, vycpaný. Ale ani u Pusinky, ani u Hráška bych se nemoh zarušit za to, že to bylo origo. Lomničák to asi origo měl. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlvA
|
Zaslal: st září 16, 2009 8:37 pm Předmět: |
|
|
U myho stejsna tapecira byly original a molitan tam byl. _________________ Pohrebaky nehnijou, to bys mel vedet. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Skalický
|
Zaslal: st září 16, 2009 9:54 pm Předmět: |
|
|
Sakriš Alvo ty sis na mě zasedl ne? Díky za rady, miralon tam pujde. Koženku mam koupenou, lepidlo taky, podklady mám vyřezaný tak s pomocí bóží se to snad povede. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Skalický
|
Zaslal: ne září 20, 2009 9:13 pm Předmět: |
|
|
tak jsem nastřuhal miralon, zejtra lepim a pozítří čalounim. Dneska jsem cvičně přiložil podklady na koženku a nevim jak jsem jí kokot měřil, ale mám jí tak že bych s ní mohl třikrát omotat celý auto. Původně měla bejt jen na tapec, ale jak to tak vypadá, zbyde i na sedačky a ještě kousek vyšetřím na palubku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Jan Skalický
|
Zaslal: čt říjen 29, 2009 7:56 pm Předmět: |
|
|
Asi jsem už votravnej, ale na nejrůznějších fotkách interiéru je tapec provedenej kombinací látky a koženky použité na sedácích. Bylo to tak na všech stejšnech ve všech sériích, nebo to byla jen nějaká inovace? Jooo, vim že jsem hnidopich . _________________ 1202 stw, ČZ 250/471, BURAN 640 A a další halda harampádí. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|