Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LeDocteur
|
Zaslal: út leden 02, 2007 9:35 am Předmět: |
|
|
No, tak jesli tam přijedu, tak se zase pěkně vidoulím... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rancher
|
Zaslal: út leden 02, 2007 2:25 pm Předmět: |
|
|
Kurňa!
Tentýž den přilétám od Atlantiku ve 22,50 na Ruzyň.
Jak poznamenal Pedy...stíhám akorát závěrečnou
Ale pokusím se ji stihnout. _________________ www.spartaky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: st leden 03, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
Hoši, teď jsem mluvil s Alvou. A von se mě ptal, jestli se v zimě nechystá nějaké setkání
Sem na tleto nové fórum se prej nedostane, či co. Možná by bylo dobrý mu dát nák vědět. Či to tam zamluví někdo jinej ? Nebo jak je to vymyšlený ? Nirva ? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 7:47 am Předmět: |
|
|
LeDocteur napsal: | Hoši, teď jsem mluvil s Alvou. A von se mě ptal, jestli se v zimě nechystá nějaké setkání
Sem na tleto nové fórum se prej nedostane, či co. Možná by bylo dobrý mu dát nák vědět. Či to tam zamluví někdo jinej ? Nebo jak je to vymyšlený ? Nirva ? |
Díky za upozornění, stavim se za nim. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gizmo
Založen: 3.1.2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Všechlapy (u Nymburka)
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:03 am Předmět: Termit |
|
|
Proč akce na které bych se rád podíval jsou v termitech který mám 1/2 roku plný Kachle dokonce možná dýl. Jsou tací, kteří dorazí rovnou z letiště a hált i tací, kteří budou plesat s potencionální manželkou, potencionálním tchánem, potencionální tchýní a jejich známými na nejmenovaném mysliveckém plese. Tudíž o5 jen doufám, že třeba příště. Tož vy si dejte na mě jedno pifo a já na wás jednoho prcka. _________________ Jsem ostuda, které rezne auto. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klocak
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
Když jsme u těch termínů - co takhle určit na akce, který se pravidelně opakujou pevný termín? Například Kachle - vloni se ještě 10 dní před akcí na 100% nevědělo, jestli to bude Zejména my "ženatí" by jsme to ocenili Je to jen nápad . . . _________________ Spartaka a Simcu, pak s Burákem dýmku ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:42 pm Předmět: |
|
|
Tak třeba Kachle je naprosto pravidelně druhej víkend v červenci tedy cca, někdo kolem 15.7. Já vim, ale ono to zas má ten půvab, že je to na domluvě _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klocak
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:49 pm Předmět: |
|
|
Bu : vim vim, ale vzpomínám jak se vloni čekalo, až to předseda potvrdí, což má půvob ale nese to spoustu komplikací doma (až budeš mít malýho "simkaře" tak pochopíš) a v práci (mýho šéfa Ti nepřeju) Dnes jsme se na tom shodli i s Rancherem ALe co se týče setkání v hospůdce, tak to souhlasim ,že je lepší "neplánovat" _________________ Spartaka a Simcu, pak s Burákem dýmku ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 2:16 am Předmět: |
|
|
Klucí, nirva, však Kachle bejvá obvykle o víkendu. Tak do toho snad šéf nemá co mluvit, né ? Já si myslím, že je to kapitální békovina. Měsíc dopředu jo, ale třeba teď plánovat Kachli je k ničemu. Stejně většina malejch simkařů a větších simkařek někdy v květnu zjistí, že do toho Chorvatska by se dalo jet právě v tomhle perfektním termínu, anžto hlásejí, že bude pěkně a rodina se prostě dusí. Já bych řekl, že ten měsíc předem už každej ví, může-li a proto je pak větší prostor na demokratickou debatu. Jakože. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 7:49 am Předmět: |
|
|
Kachle bude v pátek v červenci. Hospoda teď nejbližší pražská bude 19. ledna U Petrů. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Klocak
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 3:04 pm Předmět: |
|
|
LeDr : jasně jasně , ale co se týče setkánéí u Petrů, tak jsem taky na plese - stejně jako Gizmo Proto tahle debata a o Chorvatsko vůbec nešlo. Zdarec _________________ Spartaka a Simcu, pak s Burákem dýmku ! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ondra
|
Zaslal: po leden 08, 2007 12:31 pm Předmět: |
|
|
Hoši, teď jsem mluvil s Alvou. A von se mě ptal, kdy se chystá nějaké to setkání U Petrů Doktor prej mlel něco o 17. lednu, což se Alvovi zdálo divný, tak jsem mu řekl, že 19. v 18 hodin. Nebo, že by se konal ještě nějakej předsraz ve středu? |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: po leden 08, 2007 2:51 pm Předmět: |
|
|
Mlel , mlel, no prostě sem řek možná sedmnáctýho, protože když mluvím do telefonu cestou z hospody, tak obvykle nekoukám do kalendáře. Já jakožto poněkud více přespolní přece nemůžu domlouvat termíny, né ? Kdosi tady mlel, že mu dá vědít |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
Zaslal: po leden 08, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
Do hýzlu, sem řek, že se tam stavim, ne? Tak nebuďte netrpělivý jak vojín na vycházce. |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: po leden 08, 2007 8:33 pm Předmět: |
|
|
Má pravdu, přeceda ! |
|
Návrat nahoru |