Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rancher
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 9:07 am Předmět: Zima je taky veteránská sezóna |
|
|
Protože naše garáže jsou vzdálené a nevytápěné, hrajeme si zatím virtuálně. Budujeme nově stránky o vozech, které sice zde nejsou vyjmenovány, neb mají řízení před nápravou, ale motory a např. páčku blinkrů mají stejné (skoro).
Takže na vozy řady 440 ... a dále mohou případně padat dotazy, nebo pohledy na texty a obrázky tam. _________________ www.spartaky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: út prosinec 19, 2006 9:26 am Předmět: |
|
|
Rozhodně. Hlavně doufám, že zima bude co nejkratší, protože se bohužel stalo smutným faktem, že se celá komunita přes zimu rozhádá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 9:37 am Předmět: |
|
|
Já jsem dneska ještě jezdil Honzovým Bóbikem _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Myšák
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 10:55 am Předmět: |
|
|
Burák napsal: | Já jsem dneska ještě jezdil Honzovým Bóbikem |
Který z Honzovejch aut je Bóbik ??? _________________ ...sem lemra líná... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: st prosinec 20, 2006 11:27 am Předmět: |
|
|
Ten malej, modrej krypl z Brodu. (pozn. nejedná se o TomSeka) _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 4:55 pm Předmět: |
|
|
No bóže, já dneska jezdil spitfirem. Sice zážitek (na boží hod) nevšední, akorát že jsem si bohužel definitivně potvrdil diagnózu, již jsem si dlouho nebyl ochoten připustit. Ruplej blok. Ale je to v pohodě - měřil jsem to a motor ze stejšny se tam vejde akorát přesně i s redukční přírubou. Patnáctka se dvěma jikovama je dneska prakticky tuctová věc - má to kdejakej brňák, ale patnáctikilo z trosky (co se mi válí v garáži díky Pizzamanovi) společně s původní dvojicí horizontálních esúček - to s tímhle autem bude cvičit jako kráva ! Už se na to moc těším. Více časem v sekci "tuning". |
|
Návrat nahoru |
|
|
TomSek
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 6:48 pm Předmět: |
|
|
prdel vody patnáctku - máme tu v garáži zbytečných několik dva-osumiček šestihrnků 150-170 koní, to bude lepší.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 10:14 pm Předmět: |
|
|
Ajo, my zas byli dnes na vejletě Kombíkem. Tak nemahruj _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: po prosinec 25, 2006 10:36 pm Předmět: |
|
|
Hoši, mě se tohle fórum strašně líbí. Jen mi tady chybí rubrika "mimo mísu", kde by sme si mohl ihnětat i vo verglech který ÚPLNĚ JAKOŽE nezapadaj do vymenovaný řady a k inkriminovanýmu výrobci... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Predseda vedoucí tohodle kolchozu
|
Zaslal: st prosinec 27, 2006 8:10 am Předmět: |
|
|
LeDocteur napsal: | Hoši, mě se tohle fórum strašně líbí. Jen mi tady chybí rubrika "mimo mísu", kde by sme si mohl ihnětat i vo verglech který ÚPLNĚ JAKOŽE nezapadaj do vymenovaný řady a k inkriminovanýmu výrobci... |
Možná sekce "co se jinam nevešlo"? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gizmo
Založen: 3.1.2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Všechlapy (u Nymburka)
|
Zaslal: st leden 03, 2007 2:54 pm Předmět: a co to přejmenovat ??? |
|
|
Mimo mísu je daleko treFnejsi nazeF
Jinak mimo mísu ač by to podle některých záležitostí (neúčast na Kachly) bylo pravděpodobné, pořád žiju ... _________________ Jsem ostuda, které rezne auto. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: st leden 03, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
Ty vole!!! Seš to fakt ty? To jsem nežral! _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
TomSek
|
Zaslal: st leden 03, 2007 6:59 pm Předmět: |
|
|
Ty vole!!! Seš to fakt ty? To jsem nežral! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Gizmo
Založen: 3.1.2007 Příspěvky: 9 Bydliště: Všechlapy (u Nymburka)
|
Zaslal: čt leden 04, 2007 7:54 am Předmět: ty woe |
|
|
Wy woowe sem to fakt ja ... a taky sem ještě nežral (ale voda na kafe už se vařía makove buchtičky mam nachystané ) _________________ Jsem ostuda, které rezne auto. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AlvA
|
Zaslal: st leden 10, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
To je hovno zima, ja jezdil na Silvestra na pincku a vubec mi nebyla zima a zabijacka se mi sto v prosinci delala az v lednu viz. http://alva.goo.cz/fotky/prase . Tak co Ranchere teoretiku, kamna sice v garazi sou, ale nejni komin, tudiz se netopi a presto se da delat. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|