Tornado
|
Zaslal: po září 15, 2014 3:52 pm Předmět: |
|
|
Obrázky ze sletu a z krasojízdy úžasné!
Nádhera!
Měl jsem v plánu na sled taky dorazit, ale osud tomu nechtěl. Po páteční noční službě jsem musel ještě vlézt do zadních brzd a zkontrolovat zda již neváznou prasátka, taky doštelovat ruční brzdu... brnkačka... ale přitom jsem objevil vyžranou díru v posledním dílu tlumiče výfuku. Znamenalo to vyhrabat pod garáží náhradní hrnec, opatrně jej odpojit od zbytků urezlé roury středního hrnce, očistit to, podchytit počínající korozi a nabastlit to místo té zdechliny, co tvrdohlavě vzdorovala demontáži... zkrátka když jsem odpoledne zpod trosky vylezl a smyl ze sebe šmír, už jsem moc chuti trmácet se na sraz neměl. Takže, dá li Troskobůh, snad příště...
Alespoň jsem přes ten víkend dal Tornádo řádně do pucu, takže v pondělí (přesně před týdnem) jsem prolezl technickou bez ztráty kytičky.
Tak snad příště!
Hodně zdaru - a ať je ještě lépe, než vůbec může být! _________________ Tornádo = Š1203M, 1500/5kvalt mikrobus.
Když jsem si pro něj došel, musel prodávající pokácet dva malé stromky, aby s tou bědnou troskou šlo vyjet. A ono to vyjelo...
Už třetí desetiletí Tornádo věrně slouží,
a asi tomu tak bude i v letech příštích. |
|