Škoda 1200-1201-1202 page Škoda 1101 - 1203 fórum
Masochisti všech zemí, spojte se!
 
 FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Troska valník
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
 
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Škoda 1101 - 1203 fórum -> Nechcuk někdo?
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
LeDocteur



Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1939
Bydliště: Krysočina

PříspěvekZaslal: út září 18, 2012 10:29 pm    Předmět: Troska valník Citovat

V rámci periodického přeskupování hodnotových žebříčků, stal se bezprizorním senokrup, anóbrž valník JZD Telnice. Mnozí ho znají z dřívějších akcí. Je to klasickej omormlej valník, kerej jede, brzdí a troubí. Žádnej A1 zázrak, ani žádnej Z9 morm. Vevnitř nezbastlenej. Ideální jako stylovej dělník. Protože poslední skoro dva roky nejel, tak nemá ani co ? Tak nemá ani STK. Je to rok řekněme 83, ale dříve již otestován a tudíž uznán jako HV i nadále - testaci na nového majitele případně na svoje náklady krzeva třísetkorunovou roční pojistku zařídím.

Ekopoplatek nevyřešen, vůz je doposud psán na Bobyhu z tohoto fóra - pro spřáteleného veteránistu by se s ním beztak dalo domluvit na jeho dalším setrvání v registru jakožto majitel (tak jak to bylo u mě).

Cena je spíš druhořadá. Kdysi jsem za něj dal desítku, což není naštěstí zrovna částka, co by mi měla uvrhnout do tejdenního hladu - momentálně je pro mě spíš důležitější udělat místo.










_________________
Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
sestra 6
Vážný adept na RCG


Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1304
Bydliště: Praha 4

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 8:14 am    Předmět: Citovat

Jo,jo, jako spolujezdec jsem v tom absolvoval Kaplici. Laughing
Fotka interiéru s Krokoušem je tle:
http://sestra6.rajce.idnes.cz/Kaplice_09#P8295721.JPG
_________________
Sedan1201 1957; Wartburg 353 de Luxe 1970; Wartburg 353Tourist 1973, Renault Scenic Grand 1,9 DCi; ZTS 1203Mde Luxe 1991,2 x JAWA 05, Fávo 135lx.
RIP:Sedan 1201, Wartburg 353-1 a W, Oltcit 11R, Škoda 105L, 2xDacia 1310 a plasťáky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Patrik_Novak
adept na RCG


Založen: 14.12.2008
Příspěvky: 1450

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 10:39 am    Předmět: Citovat

jelikož nemám žádný lichý chechtáky , tak se ptám jakej je finanční požadavek
_________________
PVDferdamravenec
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LeDocteur



Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1939
Bydliště: Krysočina

PříspěvekZaslal: st září 19, 2012 2:41 pm    Předmět: Citovat

však jak píšu, mě stál desítku. Za dobu co ho mám mě přišel krzeva garážování, pojištění a pár vyměněnejm pičovinkám na dalších asi pět. To znamená že pro mě má momentálně "investiční" hodnotu patnáct hadrů. Jak uvedeno bylo, zatím mám co žrát a kdybych potřeboval něco vydělat prodejem verglů, tak začnu pouštět třebas tatry a jiný sračky. Avšak oblastní charita samozřejmě taky nejsu, takže padesátiprocentní sleva z uvedené částky nebude, byť v případě hodně spřáteleného mladého nadějného veteránisty by se jí to asi mohlo klidně blížit.

Vono víte jak - brzo už slušnější valníky nebudou, to je mi jasný, ale střízlivě uvažováno, mi je vlastně k hovnu. Abych v něm vozil kamení je mi líto a abych ho sušil v hangáru s tím, že možná jednou za rok vyrazím někam na sraz (což můžu dvaceti dalšíma po všech stránkách komfortnějšíma autama, pokud některý z nich pojede), to je taky k ničemu. A jako dlouhodobá investice, narozdíl třeba od tatrovek, rapidů a dalších mrdek, to taky nemá cenu. Že by za pět let stály pade, to se jistě čekat nedá. Když ho dám na Aukro, co já vím třeba za dvanáct, tak to nějakej natěšeneček s jednou hvězdičkou koupí, pak si nepřijede a bude dělat mrtvobrouka, já to tam dám znova, další výherce bude dva měsíce shánět plaťák, bo jiný čísla nebude mět či se bude bát a pak mi stejnak nakonec pošle SMSku, že mu doma rupl bojler a ocitl se v dluhové spirále a že odstupuje od koupě. A mě to akorát bude stát pokaždý dvě kila za vystavení aukce a potáhne se to rok a místo bude blokovaný (a placený) pořád.
_________________
Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ovak



Založen: 28.9.2012
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 7:08 pm    Předmět: Zájem o koupi Citovat

Ahojda,

měl bych zájem, ale protože to auto neznám (a nepamatuji si ho ze srazů) rád bych si ještě ujasnil pár záležitostí (promiň, jestli jsou to stupidní otázky):

1) Auto má normální (bílé) RZ? Tzn. je přihlášené v klasickém registru vozidel (nejedná se o registr historických vozidel)?

2) Přepis obnáší i EKO poplatek - tzn. 10.000,- Kč (myslím klasický přepis, nerad bych ho nechával napsané na někoho třetího, takže se ptám, jestli tam už třeba EKO poplatek nebyl uhrazen dříve)?

3) Je to auto v takovém stavu, že by potencionálně prošlo STK bez nějakých větších investic? Je možno z tvé strany udělat za nějaký příplatek STK před prodejem (kolik by byl tento příplatek?)?

4) Kde se momentálně auto nachází?

5) Zvládlo by cestu po vlastní ose přes půl republiky (cca 200km) - zvažuji i možnost, že bych ho vzal po vlastní ose a někde po cestě se zastavil na STK a pak pokračoval dalších 200km do cílové garáže.

Díky za info a omlouvám se, pokud jsou mé otázky trochu mimo, ale jak říkám, auto neznám...
Jinak mám vážný zájem, protože jsem fanda historických vozů a tento valník je prostě úchvatný Smile

OVAK
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LeDocteur



Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1939
Bydliště: Krysočina

PříspěvekZaslal: pá září 28, 2012 8:45 pm    Předmět: Citovat

1) Pokavad se podívám na fotky, které jsem sem vkládal, vidím tam normální bílé SPZ, takže je opravdu má. Registr histerických vozidel tenhle vergl nezná.

2) Pokavad se podívám na svůj vyčerpávající popis, vidím tam napsáno, že ekopoplatek NEVYŘEŠEN, tudíž při přepisu na normálního negra opravdu 10 000 Kč (nebo kryplovýhybka), neb jsem v TP ač pozorně hledě nenalezl žádný údaj o plnění jakékoliv normy EURO...

3) Ano, myslím si, že to auto je ve stavu, že by prošlo STK bez nějakých větších investic. Jede, brzdí, troubí, nic z něj neupadává (možná už co šlo tak upadlo). Můžu zkusit zařídit - jenomže...Na rovinu. Zajedno su strašně línej. Su línej jak veš. Ne, su línej jak terárium na vši. Kecám, kdo mě zná tak potvrdí, že su línej jak trajekt převážející kamiony s kontajnerama plnejma terárií na vši. Zadruhý, velkej TP je u Bobyhy a bez velkýho TP mi myslím STK neudělaj, takže bychme nejprv museli prohnat poštu. Za třetí, znám se a vidím to v barvách. Pojedu s tím verglem na technickou, kupodivu projdu, pojedu zpátky a znova se zamiluju. Řeknu si...nirva...su kokot nebo co ? Mám přísně užitkovýho vergla s technickou na dva roky. Su :Mulimrdka abych ho prodával za osmičku či desítku a za deset let si rval vlasy jak RomanS ? \hovno, nechám si ho, chleba nežere.

4) Auto se momentálně nachází v Jihlavě ve vojenském prostoru v kryté suché halle a salle - alespoň předevčírem se tam nacházelo, pokud nějaký černý muž pod bičem otrokáře nerozhodl jinak

5) Krví to nepodepíšu. Avšak jedna z posledních cest, kterou onen vergl absolvoval, byla skoro stejně dlouhá a od té doby spí v hangáru. Jinak STK možno případně zkusit udělat v místě -v akčním rádiu 2km od jeho současné pozice se nachází celkem 3 (slovy 3) stanice technické kontroly. Pokud by sis vzal nějakého copilota s rodným číslem, které má na třetí pozici pětku či šestku, vybaveného aktivovanými airbagy, oblečeného v červené minisukni bez dalších vnitřních vrstev a ochotného se trochu šířeji rozkročit nad montážní jámou, máš to zajištěné na 100%

________________________________________________
P.S.: Celkem mne zaujal rozpor mezi otázkami 4 a 5 - jak PKJ víš, že to máš dom 200 kilců, když nevíš, kde se nachází ? Smile
_________________
Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ovak



Založen: 28.9.2012
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: po říjen 01, 2012 6:20 pm    Předmět: Citovat

hmmm, to se nám to pěkně prodražuje a hlavně komplikuje..

Ale stále by to bylo zkousnutelné a můj zájem trvá.

ad 2) pokud se dohodneme, zkusím sehnat nějakého vozíčkáře, pokud ho neseženu, budu muset holt vysypat dvojnásobek a zasponzorovat Kalouska Sad

ad 4) podle tvého bydliště jsem tipoval Vysočinu (ale to byl jen tip) - navíc Vysočina je široký pojem - nyní aspoň vím, kde je a že jsem se sekl o 50km Smile

ad 3) s tou STK je to potřeba nějak rozseknout. Kdybych ho měl v Ostravě, tak si technickou zajistím 100%, problém ale je v tom, že bych ho musel nejprve do OVY dostat a to bez STK nepůjde - když k ceně připočtu EKO výpalné a ještě podval, je to dost nereálná cena, takže podval nepřichází v úvahu. Takže STK jedině v místě (a když neprojde, tak je to pro mě neřešitelné).

Navíc to dost komplikuje ten jiný majitel a velký techničák mimo - tak jako tak se bude muset zneužít pošta a to vícekrát - na STK je potřeba velký techničák. Na převoz je potřeba malý. Na odhlášení je potřeba velký i malý a kupní smlouva (a je třeba to odhlásit v místě trvalého pobytu majitele v TP). Na přihlášení je zapotřebí velký TP. Tím, že je každé z těchto tří míst v jiném okresu, bude ten techničák dost pendlovat.

A nejsem si jistý, zda se to zvládne při jedné návštěvě, nebo bude zapotřebí během první návštěvy udělat prohlídku a kupní smlouvu a při druhé návštěvě (po odhlášení) teprve převzetí vozidla a STK.
A opravdu bych byl nejradši, aby STK byla na autě už při koupi (tzn. zařízena z tvé strany).

Ale abych pořád jen blbě nekecal, zkusím teda hodit konkrétní nabídky:

1) STK si budu muset opravdu zařídit sám (a spolehnout se na to, že to auto je opravdu ve schopném stavu - nikde nehnije a nejsou tam vady, které neopravím na místě) - nabízím 11.000,- Kč.

2) STK by byla zajištěna z tvé strany - opravdu bych byl raději pro tuto možnost - dám 13.500,- Kč - v tom případě bych auto mohl odvést hned.

To je má představa - protože když k tomu přepočtu výpalné a převoz, tak se dostávám na cenu 25-30k, což je opravdu strop.

+ u obou možností je potřeba počítat s tím, že po prodeji je nutné (buď mnou nebo tebou) zaslat doklady Bobyhovi na ohlášku a on je pak zase musí zaslat obratem mě na přihlášku (takže tak jako tak tam bude minimálně 3x pošta).


Dej vědět, zda a kterou variantu budeme realizovat ať případně můžu shánět nějakého ZTP.

Pro mě by samozřejmě byla nejlepší možnost přijet si pro auto s hotovou STK, nahodit prachy na dřevo a po vlastní ose odjet (a ideálně bych přijel vlakem někdy o víkendu, sám - bez doprovodného vozu). Až bude auto garážované v OVĚ, poslat doklady Bobyhovi na odhlášku... To je podle mě nejjednodušší řešení z těch všech komplikovaných...

OVAK
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LeDocteur



Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1939
Bydliště: Krysočina

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 6:24 pm    Předmět: Citovat

jéžinemane, tje diskus jak v parlamentě... S tou poštou sem si dělal srandu, samozřejmě že poslání TP je to nejmenší.

Pokavad jak říkáš máš možnost v Ově udělat STK na 100%, tak se v intervalu tebou naznačenejch obnosů nabízí ještě třetí možnost - že ti ho bez STK za 13 celkovo (a k tomu zdarma slíbenou testaci na novýho majitele) dotáhnu na hrbu systémem APR (Až Pod Rypák), počítám že JI-OVA-JI mě za naftu víc jak na tři hadry nevyjde a desítka je akorát. Vono když sem pojedeš pro trosku za 13 a půl s krásnou novou zelenou a červenou známkou, tak stejnak další litr domů projedeš v beneli. A jet 250 kilců napoprvý s troskou v tahu, to je sice námět na slušnou drsnou road-movie, ale nemusí to bejt taky úplně idylický. Například po deseti kilometrech se ti chróchne řadička, po padesáti začneš vařit a sto metrů od baráku na nejrušnější křižovatce v ostravě se ti pak vyhnětne AC punpa - což je prostě zákon schválnosti. Tyhle vergle sou jako kobyly - chvílu trvá, než si k sobě pustěj novou prdel...


Z mý strany zas až takovej spěch nejni, zatím je v suchu a teple, já se jen střízlivě zamyslel, spočetl si, že sem s tím veměs nic nenajezdil a v horizontu dalších let nenajezdím, tak co s tím v baráku. Takže až někdo pojede vod vás do Prahy, tak se s ním zadarmo svez, u Jihlavy na chvílu sjeďte z D1ky a prohlídni si ho naživo, nadlábnem ho, pokecáme, zahulíme, uvidíme. Však ze tří fotek stejně nemůžeš vědět jakej je to morm , ný ? A to vo mě ještě nevíš - já su strašlivá kunerva, když něco židím. Vychválím to tak, že i starýmu Árnýmu se zvědavě povodvírá portmonka.

P.S. Jo a krypl nejni za polovičku - ofiko za litr a ti co na to maj "firmu" obvykle za trojku. Na tunerskejch fórech je na ně kontaktů až až Smile-
_________________
Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
sestra 6
Vážný adept na RCG


Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1304
Bydliště: Praha 4

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 8:36 pm    Předmět: Citovat

Dre, s tím Arnym sto trochu přehnal,ný? Laughing
_________________
Sedan1201 1957; Wartburg 353 de Luxe 1970; Wartburg 353Tourist 1973, Renault Scenic Grand 1,9 DCi; ZTS 1203Mde Luxe 1991,2 x JAWA 05, Fávo 135lx.
RIP:Sedan 1201, Wartburg 353-1 a W, Oltcit 11R, Škoda 105L, 2xDacia 1310 a plasťáky.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Burák
Moderátor


Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 2529
Bydliště: Beroun

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 8:44 pm    Předmět: Citovat

LeDocteur napsal:
jéžinemane, tje diskus jak v parlamentě... S tou poštou sem si dělal srandu, samozřejmě že poslání TP je to nejmenší.

Pokavad jak říkáš máš možnost v Ově udělat STK na 100%, tak se v intervalu tebou naznačenejch obnosů nabízí ještě třetí možnost - že ti ho bez STK za 13 celkovo (a k tomu zdarma slíbenou testaci na novýho majitele) dotáhnu na hrbu systémem APR (Až Pod Rypák), počítám že JI-OVA-JI mě za naftu víc jak na tři hadry nevyjde a desítka je akorát. Vono když sem pojedeš pro trosku za 13 a půl s krásnou novou zelenou a červenou známkou, tak stejnak další litr domů projedeš v beneli. A jet 250 kilců napoprvý s troskou v tahu, to je sice námět na slušnou drsnou road-movie, ale nemusí to bejt taky úplně idylický. Například po deseti kilometrech se ti chróchne řadička, po padesáti začneš vařit a sto metrů od baráku na nejrušnější křižovatce v ostravě se ti pak vyhnětne AC punpa - což je prostě zákon schválnosti. Tyhle vergle sou jako kobyly - chvílu trvá, než si k sobě pustěj novou prdel...


Z mý strany zas až takovej spěch nejni, zatím je v suchu a teple, já se jen střízlivě zamyslel, spočetl si, že sem s tím veměs nic nenajezdil a v horizontu dalších let nenajezdím, tak co s tím v baráku. Takže až někdo pojede vod vás do Prahy, tak se s ním zadarmo svez, u Jihlavy na chvílu sjeďte z D1ky a prohlídni si ho naživo, nadlábnem ho, pokecáme, zahulíme, uvidíme. Však ze tří fotek stejně nemůžeš vědět jakej je to morm , ný ? A to vo mě ještě nevíš - já su strašlivá kunerva, když něco židím. Vychválím to tak, že i starýmu Árnýmu se zvědavě povodvírá portmonka.

P.S. Jo a krypl nejni za polovičku - ofiko za litr a ti co na to maj "firmu" obvykle za trojku. Na tunerskejch fórech je na ně kontaktů až až Smile-



Zakalíme, nevidíme...
_________________
Autum nerozumim, jen blbě kecám!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
LeDocteur



Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1939
Bydliště: Krysočina

PříspěvekZaslal: út říjen 02, 2012 10:50 pm    Předmět: Citovat

sestra 6 napsal:
Dre, s tím Arnym sto trochu přehnal,ný? Laughing


No ný, já myslím STARÝHO. Jakože fotra normálního Arnýho. Ten už je věkem trocha naměko.

Z mladýho bych samože nevyrazil ani prošlej dvacetník, ani kdybych mu po hřbetě multikačkou jednobouďákem jezdil a přitom vo simkách spešl v metle za odvoz vykládal.
_________________
Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ovak



Založen: 28.9.2012
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:06 am    Předmět: Citovat

Hmmm, tak to si asi plácnem.

Pokud se nechá troska odvést, tak to teda beru šéfe.

Seženu nějakou oběť s průkazem ZTP a přijedu se podívat, jak ta kárka vypadá.

Samozřejmě nečekám 100% stav jako z továrny, ale taktéž předpokládám, že nosníky po poklepání kladivem nebudou měnit svou pevnou skupenskou podobu do plynné nebo kapalné jak to maj tyto vozy ve zvyku Wink a že skrz karosérii nebude vidět do kabiny (jestli máš víc fotek, než jsou tady, tak klidně pošli - teď pro změnu foto těch horších částí auta - mc218@seznam.cz).

Trošku mě ubezpečuje ta testace - měla by to být aspoň trochu záruka, že to tak úplný skoro nepojizdný a děravý morm není (takových je v OVĚ dost a nepotřebuju si dělat výlety po republice)...

Každopádně tedy můžeš minimálně stáhnout techničák k sobě a připravit původního majitele na to, že se bude asi muset obtěžovat na úřad ji vodepsat.

Případně mi můžeš poslat na sebe (do SZ nebo na mail výše) nějakej telefonní kontakt, až nastane den kulového blesku, tak ať to můžu včas oznámit a domluvit se na převozu...
A taky mi pak naposílej nějaký údaje z techničáku (nebo ho ideálně naskenuj či nafoť), ať mužu nechat předpřipravit nějakou tu kupní smlouvu (i když nevím, jestli na bobyho nebo na tebe).

OVAK
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Burák
Moderátor


Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 2529
Bydliště: Beroun

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:10 am    Předmět: Citovat

Laughing Laughing Laughing testace Laughing Laughing Laughing záruka Laughing Laughing telefonní kontakt Laughing Laughing Laughing morm
_________________
Autum nerozumim, jen blbě kecám!
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ovak



Založen: 28.9.2012
Příspěvky: 6
Bydliště: Ostrava

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 10:15 am    Předmět: Citovat

Čím jsem tě tak pobavil Buráku? Very Happy
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
LeDocteur



Založen: 20.12.2006
Příspěvky: 1939
Bydliště: Krysočina

PříspěvekZaslal: st říjen 03, 2012 11:04 am    Předmět: Citovat

Jeho sanitka COM je totiž taky testovaná. U stejný firmy Laughing
_________________
Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU.
Návrat nahoru
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra Škoda 1101 - 1203 fórum -> Nechcuk někdo? Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Strana 1 z 4

 
Přejdi na:  
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Český překlad phpBB Czech - www.phpbbcz.com