Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
LeDocteur
|
Zaslal: ne červenec 15, 2012 9:37 pm Předmět: |
|
|
A mi se tam náhodou letos celkem aji líbilo. Chcalo převážně jen v době, kdy sem byl bezpečně pod střechou kioseku nebo bydlibuseku. Navštívili jsme autokros, kde negřilo kilíčko jak voteklý a pár zkrumplejch trabošů, který na nás při každým průjezdu hnětly tunu židího volše - ačkoliv samozřejmě NNAH. Ostatně to vlastně plně odpovídalo systému SQS.
Šulíni a abyste věděli, žádný panáky sem nezebral (tři čtyři půllitry nepopírám) a navíc sem ještě v sobotu večer, abych zachránil čest pravověrnejch hněteránistů, v návalu charity bábě donesl tři svoje vlastní z bydlibusího minibaru (no, vono teda vlastně ty sem taky určitě nikde nekupoval), kerá mě za to chcela málem adoptovat a říkala, že sme letos byli zatím nejlepší turnus.
Jediný co mě opravdu hodně mrzí, že jak sem vysmahával někdy nad ránem v nedělu, tak mi bylo žinantní a krajně nespolečenské budit personál kempu krzeva lázeňskej poplatek a tudíž se mi nakonec ani letos nepovedlo spořádaně zaplatit pobyt... _________________ Šel dědeček na kopeček, že zařízne Buráka, kudla se mu v ruce smekla, tak zařízl ČERVINKU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
sestra 6 Vážný adept na RCG
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 6:20 am Předmět: |
|
|
citace: | Já jsem tam byl? Si hovno pamatuju.
|
Jo, maskovanej za Rumcajze. _________________ Sedan1201 1957; Wartburg 353 de Luxe 1970; Wartburg 353Tourist 1973, Renault Scenic Grand 1,9 DCi; ZTS 1203Mde Luxe 1991,2 x JAWA 05, Fávo 135lx.
RIP:Sedan 1201, Wartburg 353-1 a W, Oltcit 11R, Škoda 105L, 2xDacia 1310 a plasťáky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: po červenec 16, 2012 3:30 pm Předmět: |
|
|
Jo pičo, a ty tuny sedaček, to ti žinantní nebylo, co?
Nicméně, pullitry jsme vrátili a ty skleničky prý někdo vracel. Oni v tom kiosku měli kecy na chcabus, ale Mathys je umlčel panákem _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
mltchoch
Založen: 20.12.2006 Příspěvky: 347 Bydliště: Praha-BZR-vokrys Beroun
|
Zaslal: so srpen 04, 2012 5:09 pm Předmět: |
|
|
LeDocteur napsal: | Navštívili jsme autokros, kde negřilo kilíčko jak voteklý a pár zkrumplejch trabošů, který na nás při každým průjezdu hnětly tunu židího volše - ačkoliv samozřejmě NNAH. Ostatně to vlastně plně odpovídalo systému SQS.
|
to si hnětej ty zahnědlinko že to kiličko negřilo jak mormu zbavený. Geniální počin ten NEGRO-CROSS. Byl sem rád že sme se zase počase vydeli a taky že sme pohnětali ve stylu SQS. akorát TET tam chybel, ale asi si už začínám zvykat.
Nikdo neřek ani žíděcí hovno jo a abych nezapoměl "HOŠÍ HLAVNĚ NETETEJTE"!!! _________________ BZR-BURANOS AIRES
hnedomormbolstetamutahnidowolšztetlejzmutlej! |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|