Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rancher
|
Zaslal: po květen 21, 2007 3:02 am Předmět: Takhle že to vypadalo? |
|
|
Na i-vetošovi je za 180 000 Kč tenhle (co do stavu) krásnej Sedan
Pro mne jako pamětníka je to těžko uvěřitelská kombinace. Bylo to opravdu tak? Ten čumák mi prostě nesedí. _________________ www.spartaky.cz |
|
Návrat nahoru |
|
|
LeDocteur
|
Zaslal: po květen 21, 2007 5:44 am Předmět: |
|
|
No jasně že je to originální policejní kamufláž. Používalo se to jako doprovodná vozidla především na státních pohřbech příslušníků veřejné a státní bezpečnosti a vojáků i milicionářů, kteří zahynuli ve službě v boji s nepřátelskými agenty.
Taky proto si v dílnách MV ČSSR soudruzi automechanici tak vyhráli s linkama (který ve skutečnosti nejsou ze zlaté barvy, ale jsou to tenké mosazné kovové pásky, které tak dohromady tvoří jakousi důmyslnou všesměrovou anténu, napájenou přímo z výstupu indukční cívky vozidla a má za účel znemožnit dálkový odposlech rozhovorů uvnitř jedoucího auta - o tomto ryze českém vynálezu se bohužel všeobecně skoro neví)... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Základna
|
Zaslal: po květen 21, 2007 11:11 pm Předmět: |
|
|
Doktůrku, ty si zase na chudáka Ranchera vymejšlíš !!! Človíček,kerej nepozná sedaní spodek palubky a takhle si vymejšlet !!!
Tenhle sedan je z Muzea z Lešan a prodávaj ho zřejmě proto,že když potřebovali policejní auto,neměli STW. Jinak sedan N I K D Y nebyl v policejní barvě, vždy pouze STW. Policie používala pouze civilní sedany .....takže si dej pozor,aby pro Tebe taky nepřijeli......anebo řeknu sestře 1 a Jandera tě dopraví do Bohnic, neboj, tam Tě zase daj dokupy.... |
|
Návrat nahoru |
|
|
9Tr
|
Zaslal: út květen 22, 2007 5:13 am Předmět: |
|
|
A to jsem mu pořád říkal. Neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. _________________ To máš z toho, s kým se to taháš, s ňákým anarchistickým bohémem, rudým bolševickým nokem!
Сегодня, завтра, Шкода.Tatra-lid, Škoda-lidi |
|
Návrat nahoru |
|
|
Medvěd
|
Zaslal: ne říjen 12, 2008 6:22 pm Předmět: |
|
|
Zdravím vespolek,
Pro informaci a pro případné zájemce přikládám info k setkání policejních historických vozidel:
http://www.phsos.cz/news/nova-akce/
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Burák Moderátor
|
Zaslal: ne říjen 19, 2008 12:33 pm Předmět: |
|
|
A fotky z akce? V pátek jsem na dálnici předjížděl Simcou Ladu Nivu VB _________________ Autum nerozumim, jen blbě kecám! |
|
Návrat nahoru |
|
|
luk
|
|
Návrat nahoru |
|
|
martin.adamek adept na RCG
|